קורס יסודות התזונה

קורס מקצועי פרקטי בן 9 מפגשים, שיפתח לכם את הצוהר לעולם המרתק של תזונה בריאה.

למי מיועד הקורס

מטפלים ברפואה משלימה, עם רקע באנטומיה- פיזיולוגיה

מקצועות רפואיים ופארא רפואיים, פיזיותרפיסטים, כירופרקטורים, אוסתאופטים

מאמני כושר

דרוש ידע בסיסי באנטומיה- פיזיולוגיה.

 

מטרת הקורס

  • נכיר את החומרים שמרכיבים את המזון , ואת מושגי היסוד של עולם התזונה.
  • דרך הכרת מערכת העיכול , נעמוד על מנגנוני ספיגה והטמעת מזון, ונבין מה קורה בתוך הגוף למזון אותו אכלנו: איך מזון הופך לאנרגיה? מה בונה לנו את הגוף? מה תפקד הויטמינים? לאן הולכים  העודפים?
  • נכיר את קבוצות המזונות השונים ומאפייניהם: בשר, דגים, מוצרי חלב וביצים, ירקות, פירות, דגנים, אגוזים וזרעונים, קטניות, שמן ותבלינים. 

תאריכים ושעות

הקורס בן 9 מפגשים, ימי ראשון החל מ: 30.12.2018
בין השעות 9:30-14:30, בשלוס – תחנה מרכזית חדשה תל אביב, קומה 5.

סילבוס

  1. נלמד את עקרונות האכילה הבריאה ובחירת מזונות נכונה.
  2. תהליכי הכנה (הנבטה, התססה, שייקים, מיצים וכד׳), צירופי מזון, התוויות בריאותיות ומצבים בהם יש להימנע מסוגי מזון מסויימים.
  3. נלמד מהם הצרכים התזונתיים של בני אדם, וניגע גם באוכלוסיות עם צרכים תזונתיים מיוחדים כגון: תינוקות וילדים, נשים הרות ומיניקות, ספורטאים, קשישים.
  4. נסיים בטיפים על התאמת תזונה אישית- איך יודעים מהי התזונה שמתאימה לכל אחד. 

שם מרצה - שרון צור

שרון צור נטורופת ND, מומחה תוספי תזונה ופטריות מרפא מרצה במכללות ובמועדון המטפלים הישראלי

לקבלת מידע והרשמה, נא השאירו פרטים

  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.

שמעת על מועדון הזהב שלנו, רוצה פרטים נוספים?

0 תגובות

השאר תגובה

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

כתיבת תגובה