יסודות התזונה

קורס מקצועי פרקטי בן 9 מפגשים, שיפתח לכם את הצוהר לעולם המרתק של תזונה בריאה.

  • נכיר את החומרים שמרכיבים את המזון , ואת מושגי היסוד של עולם התזונה.
  • דרך הכרת מערכת העיכול , נעמוד על מנגנוני ספיגה והטמעת מזון, ונבין מה קורה בתוך הגוף למזון אותו אכלנו: איך מזון הופך לאנרגיה? מה בונה לנו את הגוף? מה תפקד הויטמינים? לאן הולכים  העודפים?
  • נכיר את קבוצות המזונות השונים ומאפייניהם: בשר, דגים, מוצרי חלב וביצים, ירקות, פירות, דגנים, אגוזים וזרעונים, קטניות, שמן ותבלינים.
  • נלמד את עקרונות האכילה הבריאה ובחירת מזונות נכונה.
  • תהליכי הכנה (הנבטה, התססה, שייקים, מיצים וכד׳), צירופי מזון, התוויות בריאותיות ומצבים בהם יש להימנע מסוגי מזון מסויימים.
  • נלמד מהם הצרכים התזונתיים של בני אדם, וניגע גם באוכלוסיות עם צרכים תזונתיים מיוחדים כגון: תינוקות וילדים, נשים הרות ומיניקות, ספורטאים, קשישים.
  • נסיים בטיפים על התאמת תזונה אישית- איך יודעים מהי התזונה שמתאימה לכל אחד.

 

מיועד למטפלים במקצועות הרפואה והרפואה המשלימה.

דרוש ידע בסיסי באנטומיה- פיזיולוגיה.

מרצה:  שרון צור

נטורופת ND, מומחה תוספי תזונה ופטריות מרפא

מרצה במכללות ובמועדון המטפלים הישראלי

הקורס בן 9 מפגשים, ימי ראשון החל מ: 30.12.2018 בין השעות 9:30-14:30

בשלוס – תחנה מרכזית חדשה תל אביב, קומה 5.

מחירים: 

3100 ש"ח, 2400 לחברי זהב ו- 2160 ש"ח לחברי זהב בהרשמה מוקדמת עד 10.10.18

הצטרפות לקורס יסודות התזונה

קורס יסודות התזונה

  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.

[/av_notificationnn]