קורס תוספי תזונה - אורתומולקולריה יישומית

  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.

קהל יעד: נטורופתים, מטפלים הוליסטיים, מרפאים סיניים, הומאופטים

מנחה הקורס: שרון צור, נטורופת ND

יש לרשום תוספי תזונה….ויש להיות מקצוען בתוספי תזונה!!!

מועדון המטפלים הישראלי מזמין אתכם ללמוד להיות מקצוענים-בקורס אורתומולקולריה יישומית , עם שרון צור

מה זה להיות מקצוען בתוספי תזונה?

  • זה לדעת איזה סוג חומר בדיוק כדאי לבחור למטופל , מתוך מגוון תוספים מקבילים (סוגי ברזל, סוגי מגנזיום, סוגי גלוקוזאמין וכו')
  • זה לדייק במינון להשגת תוצאה מסויימת.
  • זה לדעת תוך כמה זמן לצפות לתוצאות בקליניקה.
  • זה לדעת עם איזה תרופות התוסף מתנגש.
  • זה לדעת איזה תוסף לתת במקביל לתוסף הטיפולי שבחרת, כדי להניע את תהליך הריפוי.
  • זה להתעדכן במיטב החידושים המחקריים.

ובשורה התחתונה: זה להיות בעל ידע וכלים לעזור למטופלים שלך טוב יותר באמצעות תוספי תזונה.

את הידע הקליני הלא יסולא בפז הזה, מקבלים רק במקום אחד- קורס אורתומולקולריה יישומית.

אז אם חשבתם שאתם מכירים תוספי תזונה, בואו לגלות מה יש עוד לדעת כדי להפוך למקצוענים.

ואם טרם העמקתם בתחום התוספים- טוב ללמוד ממומחה , בקורס הקליני המתקדם בישראל .

משך הקורס: 8 מפגשים בני 5.5 ש"א כל אחד.

מועדי המפגשים בימי שלישי בין השעות 9:30-14:30:

21.11,  26.11,  5.12,  28.12,  2.1,  9.1,  16.1,  23.1

איפה: מדיסין, חיפה. סמוך לתחנת רכבת.

חנייה חינם!

%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%997

%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%99-6

נושאים שיילמדו בקורס:

  1. מערכת העיכול, פעילות, אתרי ספיגה
  2. שימוש נכון בתוספים – מועדי נטילה, שילובים, הנחיות בטיחות
  3. ויטמינים
  4. ויטמינים מסיסי שומן – A,D,E,K,CoQ10
  5. ויטמינים מסיסי מים – ויטמין C, ויטמינים מקבוצת B
  6. מינרלים – סידן, אבץ, ברזל, מגנזיום, סלניום, גופרית (MSM)
  7. חומצות אמינו – ליזין, ארגינין, מתיונין (SAMe), ציסטאין, פנילאלנין, BCAA, קרניטין, טירוזין, GABA
  8. פרוביוטיקה
  9. אנזימי עיכול
  10. חומצות שומן

מה נדע בסיום הקורס?

  • מי זקוק לתוספי תזונה?
  • להתאים תוספים עפ"י תשאול ותוצאות בדיקות דם
  • נכיר את מנגנוני הפעולה של תוספים שונים, מתי כדאי לקחת אותם ומתי אסור
  • נלמד כיצד עובדים נכון עם התוסף
  • נטילה נכונה ושילוב של תוספים
  • מניעת כפילויות של רכיבי מזון או שילובים העלולים להשפיע על תהליכים מטאבולים כגון: קרישיות הדם, זמינות לרקמות
  • וידוא כי התוסף או שילוב שלו פועל במערכת בה אנו מעוניינים לטפל
  • אתרי ספיגה במערכת העיכול, תוספים ורכיבים המסייעים לספיגה.
  • סוגי קשירה של רכיב מזון, כיצד נתאים נכון לפי מצב בריאותי ונטילת תרופות
  • הנחיות בטיחות, איחסון ושימוש בתוספים