[av_one_fourth first min_height=" vertical_alignment=" space=" custom_margin=" margin='0px' padding='0px' border=" border_color=" radius='0px' background_color=" src=" background_position='top left' background_repeat='no-repeat' av_uid='av-1x7rake']
[av_image src='https://tevaclub.co.il/wp-content/uploads/2018/03/שרון-צור-2017-2.jpg' attachment='24832' attachment_size='full' align='center' styling=" hover=" link=" target=" caption=" font_size=" appearance=" overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' copyright=" animation='no-animation' id=" custom_class=" av_uid='av-1ltn9xq' admin_preview_bg="][/av_image]
[/av_one_fourth]

[av_one_third min_height=" vertical_alignment=" space=" custom_margin=" margin='0px' padding='0px' border=" border_color=" radius='0px' background_color=" src=" background_position='top left' background_repeat='no-repeat' av_uid='av-1x7rake']
[av_textblock size='16' font_color=" color=" id=" custom_class=" av-medium-font-size=" av-small-font-size=" av-mini-font-size=" av_uid='av-1vs4kzi' admin_preview_bg="]

ברוכים הבאים לספרית קורס יסודות התזונה 

בספריה תמצאו את הקלטות השעורים בקורס

ואת המצגות והחומרים הרלבנטיים

[/av_textblock]

[av_textblock size=" font_color=" color=" id=" custom_class=" av-medium-font-size=" av-small-font-size=" av-mini-font-size=" av_uid='av-5jw07y' admin_preview_bg="]
המרצה – שרון צור נטורופת ND

מומחה תוספי תזונה ופטריות מרפא

מרצה בכיר במכללות ובמועדון המטפלים הישראלי
[/av_textblock]
[/av_one_third]

[av_one_third av_uid='av-23jtdu6']
[av_image src='https://tevaclub.co.il/wp-content/uploads/2019/12/b59e576fda63dc9bb37d26e36e73355c_359X238.jpg' attachment='27285' attachment_size='full' align='center' styling=" hover=" link=" target=" caption=" font_size=" appearance=" overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' copyright=" animation='no-animation' id=" custom_class=" av_uid='av-1ltn9xq' admin_preview_bg="][/av_image]

[av_button label='אינך חבר מועדון המטפלים הישראלי? הירשם עכשיו' link='manually,https://tevaclub.ravpage.co.il/TherapyClub-members' link_target='_blank' size='large' position='center' label_display=" title_attr=" icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' id=" custom_class=" av_uid='av-218ejzi' admin_preview_bg="]

[av_hr class='default' height='50' shadow='no-shadow' position='center' custom_border='av-border-thin' custom_width='50px' custom_border_color=" custom_margin_top='30px' custom_margin_bottom='30px' icon_select='yes' custom_icon_color=" icon='ue808' av_uid='av-1zhrbpq']
[/av_one_third]

[av_one_full first min_height=" vertical_alignment=" space=" custom_margin=" margin='0px' padding='0px' border=" border_color=" radius='0px' background_color=" src=" background_position='top left' background_repeat='no-repeat' animation=" mobile_display=" av_uid='av-1qedx0u']

[av_promobox button='no' label='הקלק עלי' link='manually,http://' link_target=" color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' label_display=" icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello' box_color=" box_custom_font='#ffffff' box_custom_bg='#444444' box_custom_border='#333333' id=" custom_class=" av_uid='av-1ogeev2' admin_preview_bg="]
קורס יסודות התזונה: 10 מפגשים – שרון צור, 2 מפגשים – דבורי גתי יוסף

קורס מקצועי פרקטי מוקלט במתכונת אינטרנטית בן 12 מפגשים, שיפתח לכם את הצוהר לעולם המרתק של תזונה בריאה.

  • נלמד על תזונה דרך הבנה מעמיקה של מערכת העיכול:
    היכן מתפרקים ונספגים רכיבי התזונה השונים?
    מה יכול לשפר ומה עלול להפריע לספיגה של משהו אחר?
    לדוגמא: נלמד מדוע שומן משפר ספיגה של מינרלים, ומה מפריע לספיגת הברזל.
  • נכיר את מערכת העיכול , ונלמד להכיר את מנגנוני הספיגה והטמעת המזון,
    ולהבין מה קורה בתוך הגוף למזון אותו אכלנו: איך מזון הופך לאנרגיה?
    מה בונה לנו את הגוף? מה תפקיד הויטמינים? לאן הולכים העודפים?
  • נכיר לעומק מזונות שונים מכל קבוצות המזון:
    לדוגמא: בתחום הקיטניות, נדע מה ההבדל בין שעועית מש לשעועית אזוקי?
    באיזה מצבים נזדקק דווקא לחומצות ה אמינו שבחומוס?
    מה ההבדל בין השריה להנבטה, ועם איזה מזונות מומלץ כל אחד מהם?
  • נלמד להכיר את קבוצות המזונות השונים ומאפייניהם: בשר, דגים, מוצרי חלב וביצים, ירקות, פירות, דגנים, אגוזים וזרעונים, קטניות, שמן ותבלינים.
  • נכיר צורות הכנה של מזון למטרות בריאותיות:
    איך לבנות נכון שייק?
    איזה סוגי מיצים אפשר לסחוט ולאילו מטרות?
    מהן צורות הבישול היותר והפחות בריאות?
  • פרקטיקה של אכילה:
    נלמד את המועדים המומלצים לאכילה של כל סוג מזון
    איך פירות משהים את המזון בקיבה ומה התוצאה של אכילת פירות לקינוח?
    מה קורה כששותים עם ארוחה? וששותים משהו מתוק עם ארוחה?
  • ניתוח מזון מבחינה בריאותית:
    נקבל כלים לנתח מזונות ולדעת איזה ציון להעניק להם מבחינת ערכם הבריאותי.
    נלמד לפענח תויות על מוצרי מזון ולהעריך- עד כמה המזון הזה באמת בריא?
    כמה סוכר באמת יש במזון?
    נלמד נוסחה לחישוב כמות הסוכר הריאלית, ואז נגלה לדוגמא: שבחטיף קורני יש יותר סוכר מבשוקולד פרה…
  • התאמת תזונה לאנשים שונים
    לסיום הקורס נקבל שני מפגשים עם דבורי גתי יוסף, מומחית בהתאמת תזונה אינדיבידואלית, שתצייד אותנו במודל להתאמת תזונה לאדם: לפי גיל, מין, מצב בריאות, סוג דם, וצרכים מיוחדים

[/av_promobox]

[/av_one_full][av_layout_row border=" min_height='0' color='main_color' mobile='av-flex-cells' id=" av_uid='av-1hrtd0u']

[av_cell_one_half vertical_align='top' padding='30px' background_color=" src=" background_attachment='scroll' background_position='top left' background_repeat='no-repeat' av_uid='av-1g7bbpq']

[av_heading heading='הקלטות של הרצאות ' tag='h5' link_apply=" link='manually,http://' link_target=" style='blockquote modern-quote modern-centered' size='22' subheading_active=" subheading_size='15' margin=" padding='10' color=" custom_font=" custom_class=" id=" admin_preview_bg=" av-desktop-hide=" av-medium-hide=" av-small-hide=" av-mini-hide=" av-medium-font-size-title=" av-small-font-size-title=" av-mini-font-size-title=" av-medium-font-size=" av-small-font-size=" av-mini-font-size="][/av_heading]

[av_catalogue alb_description=" id=" custom_class=" av_uid='av-1czznu6' admin_preview_bg="]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-1beu238' disabled="]
הקלטת שעור ראשון – מערכת עיכול
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-4959uc' disabled="]
הקלטת שעור שני – חלבון
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-1nzwxg4' disabled="]
הקלטת שעור שלישי – פחמימות
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-1hc5o50' disabled="]
הקלטת שעור רביעי – שומן
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-1b9h5n8' disabled="]
הקלטת שעור חמישי – קטניות ודגנים, חלבון מהחי
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-15butsk' disabled="]
הקלטת שעור שישי – המשך קטניות ודגנים, חלבון מהחי
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-15v9k44' disabled="]
הקלטת שעור שביעי – אגוזים וזרעים
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-1adg1as' disabled="]
הקלטת שעור שמיני – חלבון מהחי
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-17wwvn8' disabled="]
הקלטת שעור תשיעי – פירות וירקות
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-198jk1g' disabled="]
הקלטת שעור עשירי – המשך פירות וירקות
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-192vxsk' disabled="]
הקלטת שעור אחד עשר  – פרקטיקה של התזונה
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target="]
הקלטת שעור שניים עשר  – ערכים תרפויטיים והשפעות מזיקות של מזונות
[/av_catalogue_item]
[/av_catalogue]

[/av_cell_one_half][av_cell_one_half vertical_align='top' padding='30px' background_color=" src=" background_attachment='scroll' background_position='top left' background_repeat='no-repeat' av_uid='av-1g7bbpq']

[av_heading heading='חומרים ומצגות' tag='h5' link_apply=" link='manually,http://' link_target=" style='blockquote modern-quote modern-centered' size='22' subheading_active=" subheading_size='15' margin=" padding='10' color=" custom_font=" custom_class=" id=" admin_preview_bg=" av-desktop-hide=" av-medium-hide=" av-small-hide=" av-mini-hide=" av-medium-font-size-title=" av-small-font-size-title=" av-mini-font-size-title=" av-medium-font-size=" av-small-font-size=" av-mini-font-size="][/av_heading]

[av_catalogue alb_description=" id=" custom_class=" av_uid='av-1czznu6' admin_preview_bg="]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" disabled=" av_uid='av-16n4n84']
שיעור ראשון – מערכת עיכול
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-p18fg4' disabled="]
שיעור שני – אבות המזון – חלבון
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-tl2x4k' disabled="]
שיעור שלישי – אבות המזון – פחמימות
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-v3hxtg' disabled="]
שיעור רביעי – אבות המזון – שומן
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-s7fd9w' disabled="]
שיעור חמישי+שישי – קטניות ודגנים, חלבון מהחי
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-vfcgr8' disabled="]
שיעור שביעי – אגוזים וזרעים
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-qg99zo' disabled="]
שיעור שמיני – חלבון מהחי
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-15f6us4' disabled="]
שיעור תשיעי+עשירי – פירות וירקות
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-s7fd9w' disabled="]
שיעור אחד עשר – הפרקטיקה של התזונה
[/av_catalogue_item]
[av_catalogue_item title=" price=" id=" link=" target=" av_uid='av-r0sqd0']
שיעור שניים עשר – תזונה מעשית בהתאמה אישית
[/av_catalogue_item]
[/av_catalogue]

[/av_cell_one_half][/av_layout_row]

כתיבת תגובה

כניסה למועדון החברים

כלל הלקוחות

מדברים בריאות עם מטפלים
כל מה שרצית לדעת על בריאות טבעית

למטפלים בלבד

טיפים ומידע למטפלים
טיפים מקצועיים ומידע קליני למטפלים