הדיון הזה מכיל 3 תגובות, ויש לו 4 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  אילה דרורי לפני 12 שנים, 6 חודשים.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

טל שפר-להב
    משתתף

לאחרונה עלה פה ושם נושא הדיטוקס (ניקוי רעלים) לחולי סרטן, נראה שאכן יש מקום לטפל ולתמוך בכבד שמתמודד עם לא מעט תרופות בגוף החולים, ואכן נשאלת השאלה –
    האם לבצע דיטוקס עם מטופלים חולי סרטן?
    אם כן, באיזה אופן ומתי? עם אילו צמחים/תוספים ובאיזה מינון?

עדנה מינץ
    משתתף

היי טל
    אני הייתי אומרת שדוקא חשוב מאד לעשות דיטוקס לחולי סרטן אבל בצורה הדרגתית ובהתחלה לשים דגש דוקא על תזונה ובהדרגה תוספים. לא בזמן כימותרפיה, אלא רק לתמוך בתהליך כדי למזער נזקים. מיץ עשב חיטה הוא הדבר הבסיסי ביותר מייד מההתחלה.

דבורי גתי יוסף
    מנהל בפורום

שימי לב גם שאצל מטופלי כימותרפיה, הכבד עמוס ממילא ברעלים רציניים, ולכן חשוב לתמוך בו, וגם לשפר את האלימינציה החוצה.
    בעיני גדילן הוא צמח הכרחי למטופלי כימו, גם תוך כדי הכימותרפיה

חשוב לצרף את רפידות הדטוקסיפיקציה של ביו – גרין, שבמשך הלילה סופחים החוצה דרך כפות הרגליים כמות נכבדה של מתכות כבדות ורעלנים. להתחיל עם הרפידות 3 ימים לאחר קבלת הכימותרפיה, כדי לא לפגוע בריכוז החומר התרופתי בגוף. לאחר 72 שעות התרופה עשתה את שלה וכדאי לפנות החוצה.

חולי סרטן רבים סובלים במקביל לצבירת הרעלים גם מחולשה, לעיתים קיצונית, ומירידה במשקל ודלדול שרירי.
    מקרים אלה הם קונטרא-אינדיקציה לדטוקס אינטנסיבי.
    לכן השילוב של תזונה מלאה ואיכותית, נטולת ג'אנק+ גדילן+ רפידות דטוקס מתאים לכולם ואין בו כל סיכון.

היי לכולם. מנסיוני ולהערכתי יש לשקול כל מטופל לגופו . ברמה של כח החיים שלו , ואפילו ברמת שמחת החיים והבחירה הבסיסית בחיים. אני מוצאת שגם דיטוקס בזמן טיפולים רק על ידי הומוטוקסיקולוגיה תומך נהדר בתהליך. כמו כן חלב נאקות מייצר סביבה תומכת בזמן לפני ואחרי טיפולים כימותרפיים והקרנות. בתום הטיפולים שוב בהתייחסות אישית לכל מטופל אני נוהגת לערוך דיטוקס הדרגתי מרובה בעשבי בר למאכל,נבטים ושאר ירקות ופירות יער מובחרים. ובהדרגה מוסיפה צמחי מרפא מצד והומוטוקסיקולוגיה מאידך. כמו כן אני נוהגת להוסיף לשייק הירוק אבקות של צמחי מרפא ופטריות. לא ממליצה על צמחי מרפא בזמן טיפולים , למעט בלימפומה נון הודג'קינס

או הוד'גקינס.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

כלל הלקוחות

מדברים בריאות עם מטפלים
כל מה שרצית לדעת על בריאות טבעית

למטפלים בלבד

טיפים ומידע למטפלים
טיפים מקצועיים ומידע קליני למטפלים