מועדון המטפלים עמוד הבית פורומים וספרייה קלינית פורום וספריה קלינית – סרטן פורום – סרטן אנא התפללו או שילחו הילינג לאורי בן ברוריה (איבשקובסקי)

תגיות: ,

הדיון הזה מכיל 3 תגובות, ויש לו 4 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  osher parienta cohen לפני 12 שנים, 6 חודשים.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

אבי מאושפז במצב קשה עם סרטן מפושט במערכת העיכול. מי שיכול, אנא שילחו לו הילינג או התפללו להחלמתו. הרופאים ויתרו עליו כי מצבו מאד ירוד עקב מחלה אחרת ממושכת כבר שנים. את הגידול אי אפשר להוריד בניתוח. הגידול רק התגלה במקרה השבוע. זה נראה גרוע מאד, אבל בהילינג שאני עושה לו כבר שבוע (מהרגע שסיימתי את קורס יסוד), אני רואה החלמה. אין לי איך להסביר את זה. אני רק יודעת שהקריאות שלי עד עכשיו היו מאד מדוייקות. אני ראיתי את הדימום מהכבד לפני הרופאים. את הגידול הגדול אני ראיתי גם לפניהם.

מי שיכול, אנא התפללו להחלמה, שילחו את אור הריפוי ואהבה ללא גבולות ועוד דברים טובים

תודה ברוריה

טל בן-דוד
    מנהל בפורום

ברוריה יקרה
    ליבי איתך ואני מצטרפת לתפילה להחלמתו המהירה לטובתו הגבוהה ביותר
    בשבוע הבא אני מעבירה קורס תטא הילינג שבמהלכו (ביום שלישי) נעשה מעגל ריפוי
    אצרף את שם אביך למעגל ולכך דרוש לי שמו המלא והסכמתו לכך שנבקש ריפוי עבורו (אפשר פשוט לבקש את רשותו לתפילה לשלומו)
    במידה וכן שילחי לי לנייד 052-2411233 את שמו המלא כי רב הזמן לא אהיה על יד מחשב
    מאחלת לך שיהיה לך קל במידת האפשר בתקופה לא פשוטה זו
    הרבה בריאות
    טל

אלה ונדל
    מנחה

ברוריה אהובה
    מתפללת עבור אביך, שולחת אור ריפוי ואהבה ענקית לו והרבה אנרגיות חיוביות לך. המשיכי במה שאת עושה ומעניקה לו והוא יעבור את התקופה הקשה בעזרתך.
    אוהבת, נשיקה אמיתית מכל הלב … אלה

שנזכה לרפואה שלמה ונחמה בתוך כל שאר עם ישראל

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

כלל הלקוחות

מדברים בריאות עם מטפלים
כל מה שרצית לדעת על בריאות טבעית

למטפלים בלבד

טיפים ומידע למטפלים
טיפים מקצועיים ומידע קליני למטפלים